• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • همکاران دفتر نشریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
 
  • ورود به سامانه ▼
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام در سامانه
  • English
صفحه اصلی فهرست مقالات مشخصات مقاله
  • ذخیره رکوردها
  • |
  • نسخه قابل چاپ
  • |
  • توصیه به دوستان
  • |
  • ارجاع به این مقاله ارجاع به مقاله
    RIS EndNote BibTeX APA MLA Harvard Vancouver
  • |
  • اشتراک گذاری اشتراک گذاری
    CiteULike Mendeley Facebook Google LinkedIn Twitter Telegram
Journal of Agricultural Economics
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شماره‌های پیشین نشریه
دوره دوره 11 (1396)
دوره دوره 10 (1395)
شماره شماره 4
شماره شماره 3
شماره شماره 2
شماره شماره 1
دوره دوره 9 (1394)
دوره دوره 8 (1393)
دوره دوره 7 (1392)
دوره دوره 6 (1391)
دوره دوره 5 (1390)
دوره دوره 4 (1389)
دوره دوره 3 (1388)
محمدی, مجید, طاهری ریکنده, عمران, رفیعی, حامد, عزیزنژاد, علیرضا. (1395). تحلیل مؤلفه‌های مؤثر بر نگرش مصرف‌کنندگان پنیر تولید شده با شیر طبیعی با تأکید بر تمایلات قیمت‌گرایی و کیفیت‌گرایی. Journal of Agricultural Economics, 10(3), 47-64.
مجید محمدی; عمران طاهری ریکنده; حامد رفیعی; علیرضا عزیزنژاد. "تحلیل مؤلفه‌های مؤثر بر نگرش مصرف‌کنندگان پنیر تولید شده با شیر طبیعی با تأکید بر تمایلات قیمت‌گرایی و کیفیت‌گرایی". Journal of Agricultural Economics, 10, 3, 1395, 47-64.
محمدی, مجید, طاهری ریکنده, عمران, رفیعی, حامد, عزیزنژاد, علیرضا. (1395). 'تحلیل مؤلفه‌های مؤثر بر نگرش مصرف‌کنندگان پنیر تولید شده با شیر طبیعی با تأکید بر تمایلات قیمت‌گرایی و کیفیت‌گرایی', Journal of Agricultural Economics, 10(3), pp. 47-64.
محمدی, مجید, طاهری ریکنده, عمران, رفیعی, حامد, عزیزنژاد, علیرضا. تحلیل مؤلفه‌های مؤثر بر نگرش مصرف‌کنندگان پنیر تولید شده با شیر طبیعی با تأکید بر تمایلات قیمت‌گرایی و کیفیت‌گرایی. Journal of Agricultural Economics, 1395; 10(3): 47-64.

تحلیل مؤلفه‌های مؤثر بر نگرش مصرف‌کنندگان پنیر تولید شده با شیر طبیعی با تأکید بر تمایلات قیمت‌گرایی و کیفیت‌گرایی

مقاله 3، دوره 10، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 47-64  XML اصل مقاله (676 K)
نوع مقاله: مقاله پژوهشی
نویسندگان
مجید محمدی1؛ عمران طاهری ریکنده2؛ حامد رفیعی 3؛ علیرضا عزیزنژاد4
1دانشجو/دانشگاه تهران
2دانشجو کارشناسی ارشد/دانشگاه تهران
3استادیار گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه تهران
4کارشناس ارشد اقتصاد کشاورزی/دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر
چکیده
بسیاری از خانواده‌ها بر این باورند که استفاده از شیر خشک در تولید لبنیات و به ویژه محصول پنیر باعث کاهش ارزش غذایی آن شده و این باور منجر به تغییر در نگرش مصرفی این خانوارها شده است. لذا مطالعة حاضر میزان تمایل به پرداخت مصرف‌کنندگان پنیر شهرستان بابل استان مازندران را به منظور خرید پنیر تولید شده از شیر طبیعی با استفاده از روش ارزش‌گذاری مشروط برآورد و عوامل موثر بر این تمایل به پرداخت را مشخص کرده‌است. نتایج بررسی‌ها نشان داد که مصرف‌کنندگان کیفیت‌گرا حاضرند به طور متوسط با 94/14 درصد و مصرف‌کنندگان قیمت‌گرا به طور متوسط با 76/14 درصد افزایش قیمت نسبت قیمت حال حاضر پنیر، پنیر تولید شده از شیر طبیعی را خریداری نمایند. همچنین مشخص گردید که اهمیت بیشتر به کیفیت در مقابل قیمت پنیر از دیدگاه مصرف‌کنندگان، تحصیلات، مقدار مصرف ماهانه، قیمت پنیر، درآمد خانوار، خرید از دامدار، خرید پنیر به دلیل سالم بودن این محصول و تمایل بیشتر به مصرف پنیر سفید ایرانی یا پنیر خامه‌ای اثر مثبت و معنی‌دار و متغیرهای تعداد اعضای خانوار، تعداد افراد علاقه‌مند به مصرف پنیر و متغیر پیشنهاد اثر منفی و معنی‌دار بر تمایل به پرداخت افراد داشته‌اند. لذا پیشنهاد می‌گردد تا شرکت‌های لبنی در کنار برندهای فعلی، به برند پنیر طبیعی ایرانی که در آن از شیر طبیعی استفاده شده باشد، توجه نمایند. چنانچه بتوانند با استفاده از برند پنیر طبیعی، این اطمینان را در مصرف کنندگان ایجاد نمایند که پنیر تولیدی از شیر طبیعی تولید شده است، آنگاه مصرف‌کنندگان حاضر به پرداخت مبلغ بیشتری نسبت به مبالغ فعلی در بازار خواهند بود.
کلیدواژه‌ها
قیمت؛ کیفیت؛ مدل لوجیت؛ استان مازندران
موضوعات
بازاریابی و تجارت محصولات کشاورزی
آمار
تعداد مشاهده مقاله: 564
تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 100
صفحه اصلی | واژه نامه اختصاصی | اخبار و اعلانات | اهداف و چشم انداز | نقشه سایت
ابتدای صفحه ابتدای صفحه

Journal Management System. Designed by sinaweb.